آره
شما توی DEMO هم ارور میبینید ؟
قالب و افزونههای شِیرترانیکس
آره
شما توی DEMO هم ارور میبینید ؟
نه احتمالا يه جاي كار ميلنگه
قالب من نيپوتو
نیپتو جان من همه مراحل رو مو به مو هم که می رم این ارور رو بهم می ده چه کار باید بکنم مشکل اون ارور هستش
نه احتمالا يه جاي كار ميلنگه [:-?]
قالب من نيپوتو
ربطی به قالب نداره
نیپتو جان من همه مراحل رو مو به مو هم که می رم این ارور رو بهم می ده چه کار باید بکنم مشکل اون ارور هستش [#:-s]
فایل Controllers/Settings_profile.php رو با دقت بیشتری تنظیم کنید.
اقا با دقت بیشتری زدم ولی باز هم همون ارور رو می ده ، البته بگم ها اون چیزی که شما گفتید خط 42 75 نیست خط 78 45 بودش حالا ولی فعلا داره ارور می ده دیگه اگه مایل باشید به صورت پیغام خصوصی بهت یوزر و پس بدم خودتم امتحان کنی ببینی
نه احتمالا يه جاي كار ميلنگه [:-?]
قالب من نيپوتو
من با هر چهار تا قالب هم امتحان کردم، ایراد داره!
آقا نیما لطفا جواب بده من هم همین مشکل رو دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم نتونستم ازش استفاده کنم. کار نکرد.
میگم نمیشه این تاریخ شمسی رو به صورت پیشفرض تو خود فایل های نصب قرار بدید و الان نسخهی 1.5.3 رو همراه با تاریخ شمسی منتشر کنید؟ فکر کنم کار راحتتر بشه.
میگم نمیشه این تاریخ شمسی رو به صورت پیشفرض تو خود فایل های نصب قرار بدید و الان نسخهی 1.5.3 رو همراه با تاریخ شمسی منتشر کنید؟ فکر کنم کار راحتتر بشه.
متاسفانه فعلا" خیر
آقا نیما لطفا جواب بده من هم همین مشکل رو دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا با دقت بیشتری زدم ولی باز هم همون ارور رو می ده ، البته بگم ها اون چیزی که شما گفتید خط 42 75 نیست خط 78 45 بودش حالا ولی فعلا داره ارور می ده دیگه اگه مایل باشید به صورت پیغام خصوصی بهت یوزر و پس بدم خودتم امتحان کنی ببینی
از فایل اصلاح شده استفاده کنید: settings_profile-PDate-1.5.2.zip
من با هر چهار تا قالب هم امتحان کردم، ایراد داره!
اروری که دوستان ذکر کردن مربوط به قالب نمیشه
بعدِش، این فروردین، اردیبهشتی که تو settings_profile.php وارد کردیم، کجا استفاده میشه؟
اینجا : http://sharetronix.ir/demo/settings/profile
شما برای ارسال مطلب باید وارد شوید .
هماکنون : Nipoto, eh54n
امروز : Nipoto, eh54n, mirvahid, saeedjafari, sajad dp, arash_fa, pccloob, memories, jack1364, tarahom, ali_3001, reza-shady, mf4arman24, saaer, hamidhaji, farzzzzad, esi_n2002, mohammad-er, padeshah_2009, s0nAmY, sina.vd, reza72